Preview Mode Links will not work in preview mode

En snak om hestetræning

Dec 19, 2023

Så har jeg endnu en gang taget en snak med dyrlæge Nanna Luthersson om mavesår.
Grunden til endnu et afsnit om mavesår er at Nanna netop har udgivet endnu en rapport om hendes virkelig spændene forsøg på island.

Ud over en opsumering af resultaterne fra det første forsøg og en gennemgang af andet forsøg og...


Dec 16, 2023

Hvorfor skal vi bevise at det er skadeligt for hestene at ride på denne måde, hvorfor er det ikke dem der vil ride sådan der skal bevise at det ikke er skadeligt?

Sådan siger Lektor ved Aarhus universitet og Senior Vice President for International society of equestrian science Janne Winther Christensen i dette...


Dec 15, 2023

Dette afsnit er lidt anderledes end normalt, da jeg har inviteret Ane Opstrup ind i podcasten, uden nogen form for forudgående kendskab til Ane.
Grunden til at jeg inviterede Ane ind, var fordi hun for et par md. siden, var uenig i det jeg skrev, i forbindelse med at jeg lagde afsnittet om hestevelfærd med Randi Frost...


Dec 1, 2023

I dette afsnit tager jeg en snak med Psykoterapeut og supervisor inden for det specialiserede social område Malene Dam og forråelse.
Vores snak tager afsæt i den kultur der fremhersker i store dele af ridesporten, og som i den grad blev billedeliggjort med operation X udsendelserne.

Ud over at tale om denne...