Preview Mode Links will not work in preview mode

En snak om hestetræning

Dec 31, 2021

Så er det blevet tid til et ægte nytårsafsnit, nemlig et afsnit om målsætning.
Jeg har inviteret Bo Staal med, som er ejer af coachingvirksomheden Staalsat, foredragsholder og forfatter til bogen "Træn din hjerne".

Vi taler om kommunikation, hvordan vores hjerne virker, og så taler vi om hvordan vi kommer i...


Dec 19, 2021

Så er det sidste afsnit for denne gang hvor Matilde Dueholm og jeg svarer på alverdens god spørgsmål om hestetræning.
Vi kommer langt omkring fra unghestetræning, til galop, over træning af at ride ene ud på tur, til fold heraki og at holde den skadede hest sund i sin krop.

Som altid er der trods de mange...


Dec 12, 2021

Så blev det 3. søndag i advent, og tid til endnu en adventgave pakket ind i en Q&A med Matilde Dueholm.

Denne gang kommer vi blandt andet rundt om boksro, hvilke tanker vi hver især gør os med heste der umiddelbart har brug for det, og hvad man kan gøre for at aktivere en hest der så er på boksro.

Der udover...


Dec 5, 2021

Så blev det 2. søndag i advent og tid til endnu en adventsgave fyldt med svar på jeres spørgsmål. I dette afsnit kommer vi langt omkring, og alligevel bevare vi den fineste røde tråd, for sådan er det med god hestetræning, alting hænger sammen.

Vi starter med eksempler på alternativer til baneridning hvis...


Nov 27, 2021

Så blev det første søndag i advent, og det betyder adventskalender i En snak om hestetræning. Hver søndag i advent svar vi på spørgsmål fra jer lyttere, og denne gang kommer vi omkring hvordan man træner sit sæde bedre, hvordan man laver en stærk ryk og læn på sin hest, og hvad man kan gøre hvis man...