Preview Mode Links will not work in preview mode

En snak om hestetræning

Sep 28, 2019

I denne uges snak om hestetræning har jeg Frederikke Hansen med som gæst. Frederikke ejer RytterHarmoni og er udannet psykomotorisk terapeut og Basis instruktør og arbejder blandt andet meget med rytterens kropsbevidsthed.

Afsnittets startemne er Komfor-udviklings og stresszonen, og vi bevæger os ind og ud af det...


Sep 18, 2019

I dagens afsnit er gæsten Diana Roed Bang-Jensen, og vi er netop blevet færdige til det super inspirerende foredrag om calming signals ved Rachel Draaisma. Vi tager en snak om hvad vi fik ud af foredraget, hvordan vi kan forestille os at bruge det, og hvor det ellers kunne være rart at få et lidt mere nuanceret syn...


Sep 18, 2019

I dag i en snak om hestetræning taler jeg med level 2 instruktør inden for centreret ridning, Stine Joy, og vi tager afsæt i overemnet opstilling, og vigtigheden af en god vejrtrækning.

Derudover kommer vi vidt omkring, og du kan blandt andet høre hvad der er totalt no go for både Stine og jeg.


Sep 10, 2019

I dagens afsnit snakker jeg med Malene Dam. Vi starter med emnet unghestetræning, og bevæger os videre derfra. Lyt med og hør hvor det tager os hen.


Sep 10, 2019

I dette første afsnit af "En snak om hestetræning" vil du høre en kort introduktion af podcasten i sig selv, og af Sarah som laver podcasten.